Despre Policlinica M&M Craiova

  Vă întampinăm în cartierul 1 MAI, pe str. Dr N.I.Sisești, nr. 19A, cu un colectiv medical profesionist şi dinamic, aparatură modernă şi o atmosferă călduroasă. Suntem preocupați de calitatea actului medical şi accesibilitatea actului medical. În acest sens, asigurăm consultaţie gratuită la specialităţile în contract CAS.

  Considerăm o parte importantă din sănătatea noastră, alături de Investigații și Tratament, sunt Prevenția și Educația Medicală. De cele mai multe ori, este mult mai simplu să previi, decât să tratezi, este mai înțelept aflarea informațiilor de la Medic, decât de la vecina. Există o zicală în medicină, după care ne ghidăm, “Nu există boli, există Bolnavi“. De aceea, vă reamintim că, deși aceeași boală are simptome comune la mai mulți pacienți, fiecare dintre noi poate manifesta semne și simpome specifice nouă, fiind astfel semnalate complicații sau patologii asociate.

  De asemenea, ne preocupă și timpul dumneavoastră, astfel, avem pentru oricare 2 specialități, o zi în care puteți merge la consultație succesiv, fără a fi nevoie să veniti în mai multe zile.

  Pe langă serviciile medicale, vă oferim și o gamă largă de rame, lentile şi accesorii, la preţuri pentru toate buzunarele în cadrul Opticii Medicale.

Pentru sănătatea ta! - Policlinica M&M - Servicii Medicale Private

SUNA ACUM!