MEDICINĂ INTERNĂ

 

As.Univ.Dr. Amzolini Anca

Medic primar Medicină Internă

Competenta Ecografie generală

 

As.Univ.Dr. Barău Anca

Medic specialist Medicină Internă

Competență Ecografie generală

 

Contract CAS - Consultatie GRATUITA

  [spacer height="20px"]

  Pentru consultații și programări:

 0771.254.316 sau 0351.421.543

Str. Dr.N.I.Siseşti , nr.19 A

 [spacer height="20px"]

Informații utile pentru pacienţii programaţi la Medicină Internă

▓ Vă rugăm să aduceți la consultație toate documentele medicale pe care le aveţi (bilete de externare, analize de laborator, scrisori medicale, ecografii, tomografii, etc.)

▓ Pentru ecografie vă rugăm să nu mâncați 5-6 ore înainte de ora programării, să beți lichide și să nu urinați 2- 3 ore - numai astfel organele abdominale și pelvisul vor fi vizualizate în condiții optime.

    Medicina internă - este acea parte a medicinii care se ocupă de afecţiunile organelor interne: plămâni, inima, tub digestiv şi glande anexe - ficat, pancreas, splină, sânge, rinichi, metabolism, schelet osos si articulaţii.

     Pacientul a cărui simptomatologie nu poate fi ameliorată de către medicul de familie se poate adresa cu mare încredere medicului specialist de medicină internă. Acesta are la dispoziție cunoștințe și metode suplimentare de diagnostic cum ar fi:

EKG - Electrocardiograma pentru diagnostic și monitorizare a tratamentului, în cazul în care există o patologie cardio-vasculară;

Spirometrie (PFV - probe funcționale ventilatorii) pentru depistarea unei disfuncții ventilatorii sau pentru reevaluarea medicală periodică ( ex: referate medicale pentru comisiile de expertiză);

Ecografie generală - realizează secţiuni ale organelor interne și redă structura acestora - incluzând aici: Ecografia abdominala, pelvina, tiroidiana, de sân, testiculara.

     Toate aceste metode sunt neinvazive, rapide, nedureroase, specifice anumitor organe și pot depista boli, chiar fără ca pacientul să aibă vreo simptomatologie.

[spacer height="20px"]

Medicina Interna - Ecograf DC6

[spacer height="250px"]

Cabinet Medicina Interna