MEDICINĂ INTERNĂ

 

As.Univ.Dr. Amzolini Anca

Medic primar Medicină Internă

Competenta Ecografie generală

 

As.Univ.Dr. Barău Anca

Medic specialist Medicină Internă

Competență Ecografie generală

 

Contract CAS – Consultatie GRATUITA

 

  Pentru consultații și programări:

☎ 0771.254.316 sau 0351.421.543

🌍 Str. Dr.N.I.Siseşti , nr.19 A

 

 

Ecograf DC-6

Informații utile pentru pacienţii programaţi la Medicină Internă

 

▓ Vă rugăm să aduceți la consultație toate documentele medicale pe care le aveți (bilete de externare, analize de laborator, scrisori medicale, ecografii, tomografii, etc.)

 

▓ Pentru ecografie vă rugăm să nu mâncați 5-6 ore înainte de ora programării, să beți lichide și să nu urinați 2- 3 ore – numai astfel organele abdominale și pelvisul vor fi vizualizate în condiții optime.

 

 

 

   Medicina internăeste acea parte a medicinii care se ocupă de afecțiunile organelor interne: plămâni, inima, tub digestiv și glande anexe – ficat, pancreas, splină, sânge, rinichi, metabolism, schelet osos si articulații.

 

     Pacientul a cărui simptomatologie nu poate fi ameliorată de către medicul de familie se poate adresa cu mare încredere medicului specialist de medicină internă. Acesta are la dispoziție cunoștințe și metode suplimentare de diagnostic cum ar fi:

EKG – Electrocardiograma pentru diagnostic și monitorizare a tratamentului, în cazul în care există o patologie cardio-vasculară;

Spirometrie (PFV – probe funcționale ventilatorii) pentru depistarea unei disfuncții ventilatorii sau pentru reevaluarea medicală periodică ( ex: referate medicale pentru comisiile de expertiză);

Ecografie generală – realizează secțiuni ale organelor interne și redă structura acestora – incluzând aici: Ecografia abdominala, pelviană, tiroidiana, de sân, testiculara.

     Toate aceste metode sunt neinvazive, rapide, nedureroase, specifice anumitor organe și pot depista boli, chiar fără ca pacientul să aibă vreo simptomatologie.

Call Now ButtonSUNA ACUM!