Medicina Interna Craiova

As.Univ.Dr. Amzolini Anca

Medic primar Medicină Internă
Competenta Ecografie generală

As.Univ.Dr. Barău Anca

Medic specialist Medicină Internă
Competență Ecografie generală

Contract CAS – Consultație GRATUITĂ

Pentru informații și programări:
☎ 0771.254.316 sau 0351.421.543
🌍 Str. Dr.N.I.Sisesti, nr 19A

Ecograf DC-6

Informații utile pentru pacienţii programaţi la Medicină Internă

Vă rugăm să aduceți la consultație toate documentele medicale pe care le aveți (bilete de externare, analize de laborator, scrisori medicale, ecografii, tomografii, etc.)

Pentru ecografie vă rugăm să nu mâncați 5-6 ore înainte de ora programării, să beți lichide și să nu urinați 2- 3 ore – numai astfel organele abdominale și pelvisul vor fi vizualizate în condiții optime.

   Medicina internă – este acea parte a medicinii care se ocupă de afecțiunile organelor interne: plămâni, inima, tub digestiv și glande anexe – ficat, pancreas, splină, sânge, rinichi, metabolism, schelet osos si articulații.

     Pacientul a cărui simptomatologie nu poate fi ameliorată de către medicul de familie se poate adresa cu mare încredere medicului specialist de medicină internă. Acesta are la dispoziție cunoștințe și metode suplimentare de diagnostic cum ar fi:

EKG – Electrocardiograma pentru diagnostic și monitorizare a tratamentului, în cazul în care există o patologie cardio-vasculară;
Spirometrie (PFV – probe funcționale ventilatorii) pentru depistarea unei disfuncții ventilatorii sau pentru reevaluarea medicală periodică ( ex: referate medicale pentru comisiile de expertiză);
Ecografie generalărealizează secțiuni ale organelor interne și redă structura acestora – incluzând aici: Ecografia abdominala, pelviană, tiroidiana, de sân, testiculara.

     Toate aceste metode sunt neinvazive, rapide, nedureroase, specifice anumitor organe și pot depista boli, chiar fără ca pacientul să aibă vreo simptomatologie.

Pentru sănătatea ta! - Policlinica M&M - Servicii Medicale Private

SUNA ACUM!