Dr. Ciuculin Mihnea

Medic specialist Medicina Muncii 

Pentru consultaţii şi programări:

0752.561.799

☎ 0771.254.316 sau 0351.421.543

🌍 Str. Dr.N.I.Siseşti ,nr.19 A

     În cadrul Policlinicii M&M din Craiova vă oferim servicii de  medicina muncii atât în județul Dolj, cât și în întreaga Oltenie. Ofertele pentru angajatorii cu număr mare de angajați sunt personalizate și cuprind reduceri de prețuri și deplasarea la sediul angajatorului.

     De asemenea, eliberăm adeverințe pentru concursuri, adeverințe pentru dosare de titularizare și avize psihologice.

     Medicina muncii se ocupă cu prevenirea, depistarea și dispensarizarea bolilor profesionale și a celor legate de profesie, a accidentelor de muncă, precum și menținerea sănătății și a capacității optime de muncă a angajaților.

 

     Angajatorii din orice domeniu de activitate, sectorul public sau privat, sunt obligați să respecte reglementările în vigoare privind supravegherea sănătății lucrătorilor. Conform legii, trebuie să asigure condițiile necesare efectuării tuturor serviciilor medicale profilactice.

 

    Controlul medical constă în consultație, analize de laborator, investigații paraclinice. La finalul consultației se completează dosarul medical și se eliberează fișa de aptitudine.

 

Fiecare profesie și mediu de lucru are caracteristicile sale și trebuie efectuate investigații specifice, conform legilor în vigoare. Acestea se stabilesc conform organigramei și a fișei de riscuri.

    Dintre investigațiile complementare examenului clinic general amintim:

-analize de laborator: Glicemie, Colesterol, GOT, GPT, VDRL, etc.

-investigații paraclinice: EKG, Spirometrie, Audiogramă, Viziotest.

Medicina muncii - EKG
EKG

-examene de specialitate: Ex. ORL, Ex. Neurologic, Ex. Psihiatric, Ex. Oftalmologic, etc.