[spacer height="20px"]

Dr. Hortopan Oana

Medic primar Pediatrie

Contract C.A.S.

 [spacer height="20px"]

  0771.254.316 sau 0351.421.543

Str. Dr.N.I.Sisești , nr.19 A

[spacer height="20px"]

    Consideram ca este important pentru copii sa beneficieze de controale periodice, anual sau bianual, însoțite de analize de laborator, deoarece în perioada de creștere multe carente minerale sau vitaminice pot deveni manifeste când urmările lor sunt greu de corectat. Știm ca pot fi neastâmpărați și plini de energie, dar în ei trebuie sa investim cel mai mult!

[spacer height="20px"]

Serviciile medicale în cadrul cabinetului de pediatrie cuprind:

▓ Consultații gratuite - contract CAS.

▓ Consultații la domiciliu - programate în prealabil, cu asigurarea transportului medicului - contra cost.

▓ Monitorizarea dezvoltării normale a copilului - înțelegerea aspectelor din dezvoltarea psihologica normala a copiilor, uneori neînțelese de părinți. Ne referim la vârstele pentru anumite achiziții neuromotorii: Stat în șezut, Ridicat în picioare, Mers, Vorbit, etc

▓ Recomandări privind alimentația pe grupe de vârstă (ex: sfaturi pentru tinerele mame privind alimentația sugarului, diversificarea corectă).

▓ Servicii preventive (profilaxia bolilor de nutriție – obezitate, rahitism, anemie, etc) - stabilirea de regimuri alimentare în colaborare cu medicul diabetolog.

▓ Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor acute, de ex: amigdalita, faringita, laringita, bronsiolita, diverse alergii și intolerante alimentare, etc.

▓ Monitorizarea afecțiunilor cronice, de ex: Astmul bronsic, intoleranta la gluten, etc.

[spacer height="20px"]

[spacer height="20px"]

Cabinet pediatrie

[spacer height="20px"]

Pediatrie - copiii