Pediatrie Craiova

Dr. Cocosila Larisa Magdalena

Medic specialist Pediatrie
Contract CAS – Consultație GRATUITĂ

Pentru informații și programări:
☎ 0771.254.316 sau 0351.421.543
🌍 Str. Dr.N.I.Sisesti, nr 19A

Consideram ca este important pentru copii sa beneficieze de controale periodice, anual sau bianual, însoțite de analize de laborator. Credem așa, deoarece în perioada de creștere multe carente minerale sau vitaminice pot deveni manifeste. Este mai ușor de prevenit decât de tratat. Știm ca pot fi neastâmpărați și plini de energie, dar în ei trebuie sa investim cel mai mult!

Copiii pana la 1 an pot beneficia de consultație gratuita, fara bilet de trimitere, conform normelor CAS, conditia fiind sa apara asigurat in sistem (fie sa fi fost raportat de medicul de familie la CAS sau asigurat direct la CAS de catre parinti).

Serviciile medicale în cadrul cabinetului de pediatrie cuprind:

▓ Consultații gratuite – contract CAS.

▓ Monitorizarea dezvoltării normale a copilului – înțelegerea aspectelor din dezvoltarea psihologica normala a copiilor, uneori neînțelese de părinți. Ne referim la vârstele pentru anumite achiziții neuromotorii: Stat în șezut, Ridicat în picioare, Mers, Vorbit, etc

▓ Recomandări privind alimentația pe grupe de vârstă (ex: sfaturi pentru tinerele mame privind alimentația sugarului, diversificarea corectă).

▓ Servicii preventive (profilaxia bolilor de nutriție – obezitate, rahitism, anemie, etc) – stabilirea de regimuri alimentare în colaborare cu medicul diabetolog.

▓ Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor acute, de ex: amigdalita, faringita, laringita, bronsiolita, diverse alergii și intolerante alimentare, etc.

▓ Monitorizarea afecțiunilor cronice, de ex: Astmul bronsic, intoleranta la gluten, etc.

Pentru sănătatea ta! - Policlinica M&M - Servicii Medicale Private

SUNA ACUM!